VOUCHER 50 Lei

Politica de Confidențialitate

Această politică se referă la modul în care utilizăm informațiile personale. 

Luăm în serios intimitatea dumneavoastra și vom lua toate măsurile pentru a va proteja informațiile personale. 

Orice informație cu caracter personal primita va fi utilizata doar pentru a îndeplini comanda, și poate fi utilizată în scopuri analitice interne.

 Nu vom vinde sau redistribui informațiile dvs. 

Pentru a utiliza acest site este necesar sa cititi si sa acceptati in totalitate termenii si conditiile cuprinse mai jos precum si conditiile adiacente privind modalitatea de livrare si/sau plata redate in sectiunile corespunzatoare.


            Site-ul www.cristalmag.ro este un site comercial, proprietate a SC Cristal SRL. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea SC Cristal SRL. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de produse de pe site-ul www.cristalmag.ro, implica acceptarea termenilor si a conditiilor de mai jos.

 

Drepturi de autor

 SC Cristal SRL declara pe propria raspundere, ca informatiile afisate pe site-ul www.cristalmag.ro sunt proprietatea sa, respectiv nu incalca nici un drept de autor. Produsele oferite spre vanzare sau spre descarcare pe acest site sunt originale. Pot sa existe informatii publicate pe acest site pe bloguri sau in cadrul altor pagini care sa aiba ca si sursa colaboratori ai SC Cristal SRL fara ca SC Cristal SRL sa isi revendice sub o forma sau alta un drept de proprietate. In cazul in care o persoana fizica sau juridica considera si revendica utilizarea necorespunzatoare a unor informatii, poate transmite aceasta solicitare catre SC Cristal SRL prin mail la contact@cristalmag.ro.

Accesarea site-ului www.cristalmag.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate SC Cristal SRL se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC Cristal SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. SC Cristal SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.cristalmag.ro

Prin utilizarea site-ului www.cristalmag.ro nu se acorda dreptul utilizatorului de a descarca, de a modifica, de a reproduce, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al SC Cristal SRL.

Pe site-ul www.cristalmag.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Firma SC Cristal SRL nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.


Imaginile produselor afisate pe site pot sa difere de cele primite de client avand caracter orientativ.

- ofertele si preturile sunt valabile maxim 12 ore
- livrarea produselor se poate face intr-un interval minim de 24 ore si maxim 30 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de livrare, stocuri, preturi). 
- preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
- toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie/conformitate (producator sau vanzator) si pot fi trimise si pe adresa de mail a  clientului.
- pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.

Cristal S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Cristal SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Promotii si reduceri de pret:

Periodic Cristal Srl organizeaza si publica prin politica de promovare, reduceri de pret, preturi speciale, cupoane de discount de care care poate beneficia orice cumparator. Pentru a beneficia de aceste avantaje trebuie obligatoriu ca produsele comandate sa se regaseasca in conditiile promotionale. Nu se vor onora comenzile care nu respecta conditiile promotiei sau reducerii de pret pentru care s-a aplicat. Nu se vor onora comenzile pentru produse al caror stoc s-a epuizat. 

Oricare produs comandat nu poate beneficia decat de o singura reducere chiar daca se va regasi in mai multe promotii simultane. In acest caz se va aplica reducerea cea mai avantajoasa pentru client.


Garantie pe viata

Ai beneficiat de 5 ani garantie standard pentru refurbished: calculatoare, monitoare, laptopuri si workstation. Acum iti acordam GARANTIE PE VIATA la produsele refurbished: laptopuri, calculatoare, monitoare si workstation.
Tot ce ai de facut este sa ai un cont pe site.

*garantia pe viata pentru persoanele juridice se acorda pe toata perioada existentei persoanei juridice. 

Garantie de retur 60 de zile

Daca in 60 de zile calendaristice nu esti multumit de produsele achizitionate, le inlocuim fara alte comentarii.
Dupa primirea produsului aveti la dispozitie 60 de zile calendaristice pentru a proba si verifica compatibilitatea produsului cu nevoile dvs.

Daca in aceasta perioada decideti din orice motiv ca doriti un alt produs similar sau mai bun, tot ce trebuie sa faceti este sa returnati produsul si sa alegeti un altul.

Acum poti comanda linistit si in cazul in care te razgandesti, il inlocuim. Comanda acum!

 

Procedura de rezolvare a garantiei

 

Cand intampinati o situatie de garantie contactati imediat Customer Service la 0743121700  in cele mai multe cazuri reusim sa rezolvam situatia telefonic. Magazinul nostru respecta garantia legala de conformitate art. 4 - pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 si art. 5-14 din Lege nr. 449/2003.

Garantia este acordata de noi. Taxele de transport ale produselor in garantie se achita de catre client doar pentru transportul produsului de la client catre service. Exceptie de la aceasta regula o reprezinta produsele care au suferit accidente in timpul transportului, pentru acestea Romleas acopera costurile de transport si inlocuieste produsul.


Conditii de garantie
Toate produsele comercializate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Astfel, in functie de gradul de calitate, produsele Cristal srl beneficiaza de urmatoarele perioade de garantie:

    Produsele refurbished: garantie pe viata
    Produsele second hand - 1 an garantie


Termenul de garantie: este cel specificat in certificatul de garantie. Durata medie de utilizare in regim normal de lucru pentru un produs este de 5 ani.

Conditii de garantie & post-garantie se asigura pe baza certificatului de garantie in original, in conformitate cu prevederile O.G. 21/92 si legea 449/2003 aflate in vigoare si cu procedurile si conditiile specificate pe acest certificat. Garantia se refera la schimbarea sau repararea gratuita a defectelor hardware. In cazul in care situatia intalnita este una software, va putem oferi suport tehnic.


Garantia produsului se anuleaza daca: indepartati eticheta cu numarul de serie al produsului, faceti modificari asupra produsului, fortati depasirea parametrilor produselor, faceti modificari hardware asupra sistemului sau inlaturati sigiliul aplicat de firma.


Garantia nu se acorda pentru urmatoarele situatii: pentru produsele consumabile si produsele care, in opinia specialistilor nostri motivata in scris, s-au defectat datorita instalarii improprii, manipularii necorespunzatoare, defecte provocate in urma utilizarii improprii, accidentelor de transport (fiind responsabilitatea totala a transportatorului), folosirii neconforme sau ca urmare a unor socuri electrice suferite.

Nu se acorda garantie pentru defecte, imperfectiuni fizice si defecte provocate de factori externi. Nu se acorda garantie pentru niciun produs ce prezinta corpuri straine, bucati de mediu de scriere sparte in interiorul aparatului, contacte lipsa sau urme de arsuri. De asemenea se va refuza receptia in vederea asigurarii garantiei pentru acele produse care nu au etichetele sau sigiliile de garantie intacte si produse la care seriile de identitate nu corespund cu cele de pe certificatul de garantie.


Precizari:
*Bateria produsului este considerata consumabila.


ATENTIE ! Garantia implica doar functionabilitatea HARDWARE a produsului. 

 

Pentru a va putea prelua produsul in conditiile de garantie este necesar sa prezentati factura de achizitie a produsului sau certificatul de garantie aferent in original care sa ateste perioada de garantie. Dumneavoastra sunteti unicul posesor al acestor documente, iar fara acestea produsul NU va putea fi preluat in garantie, il vom putea prelua doar pentru reparatie, CONTRA COST.


Preluarea produsului se face in ambalajul, cu documentatia tehnica si toate accesoriile cu care produsul a fost achizitionat.


Indiferent de componenta defecta a produsului, cumparatorul preda in garantie ansamblul specificat in certificatul de garantie. Lipsa unui document, ambalaj sau accesoriu atrage imposibilitatea noastra de a prelua produsul in garantie.

 

Clientul confirma ca a citit si a acceptat termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. 
In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus, va rugam sa nu folositi acest site.